πολυτεχνειο

Το ημερήσιο ΓΕΛ Λεπτοκαρυάς τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου με μία ξεχωριστή γιορτή η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στις εκπαιδευτικούς  Ακριβή Τζιώκα και Ανδρομάχη Τζώτζη, οι οποίες είχαν  την ευθύνη της γιορτής, όσο και στους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας για την εξαίσια παρουσία τους.

Όλοι οι συντελεστές, μας παρουσίασαν, με δωρικό και συνάμα γλαφυρό τρόπο, όλες τις σημαντικές πτυχές της φοιτητικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Μαρτυρίες, κριτικές, φωτογραφίες, βίντεο, αλλά και τραγούδια σχετικά με το γεγονός, ερμηνευμένα υπέροχα από τη μαθητική χορωδία και τις μαθήτριες με τα μουσικά τους όργανα, συνέθεσαν ένα εξαιρετικό ψηφιδωτό, αποτελούμενο τόσο από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό όσο και από διάθεση και μεράκι για ένα καλό αποτέλεσμα.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας, με τις πολύ όμορφες απαγγελίες τους, κράτησαν άσβεστη τη μνήμη μας και μας υπενθύμισαν πώς, όσα χρόνια κι αν περάσουν, το μήνυμα της φοιτητικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου παραμένει ίδιο, αναλλοίωτο και πάντα επίκαιρο: “ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”. 

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για τις πολύ όμορφες αναμνήσεις που ξυπνήσατε μέσα μας και για το μήνυμα διαρκούς αγώνα για καλύτερη παιδεία, για καλύτερη κοινωνία, για ένα καλύτερο αύριο.
 
Ο Διευθυντής 
Δημήτριος Χατζής